Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μπορείτε να σκεφτείτε πλέον μία επιχείρηση που να μην προβάλλεται στο Internet? Η σχεδίαση μίας καλαίσθητης ιστοσελίδας, σε συνδυασμό με ένα λειτουργικό e-shop, ένα αποδοτικό SEO και ένα ελκυστικό mobile application αποτελεί μονόδρομο πλέον για την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής σας και την προσέλκυση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος.

Hομάδα της Datakey, αποτελούμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της διαδικτυακής επιχειρηματικής παρουσίας, με εξειδικευμένες γνώσεις στο design, email marketing, social media marketing & προγραμματισμό, ακούει τις ανάγκες σας και πραγματοποιεί τις επιχειρηματικές σας ιδέες.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε :

Παρόλα αυτά, η απλή σχεδίαση όλων των παραπάνω δεν αρκεί για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των πελατών σας. Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας πρέπει να είναι δυναμική με συνεχή δυνατότητα βελτίωσης και ανανέωσης ώστε να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις. Η επαγγελματική κατασκευή μιας ιστοσελίδας απαιτεί οργάνωση και μεθοδικότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και εφαρμογή κάθε νέας και συμβατής λύσης που εμφανίζεται στον τομέα του webdesigning.

Όταν αναθέτετε στην ομάδα μας την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, δεν αναλαμβάνουμε απλά το τεχνικό κομμάτι. Προτείνουμε ιδέες για την προώθηση της επιχείρησής σας και εργαζόμαστε διαδραστικά, ώστε να μπορείτε να κάνετε ορθή χρήση της ιστοσελίδας σας και να αποκομίσετε τα μέγιστα από αυτήν. Σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις νέες τεχνολογικές τάσεις, με χρήσιμα tip και δυνατότητες συνεχούς βελτίωσης.

Μία επαγγελματική παρουσίαση της ιστοσελίδας σας δεν σημαίνει αυτόματα και υπέρογκο κόστος. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι συνδυασμός των δικών σας επιθυμιών και της δικής μας τεχνογνωσίας και θα σας ανταμείψει ποιοτικά σε απόλυτα λογική και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας τιμή.

Οι βασικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Web Designing

Όμορφη και λειτουργική κατασκευή ιστοσελίδας που ελκύει τον επισκέπτη και αναδεικνύει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας.

Graphic Design

Οι γραφίστες μας αναλαμβάνουν την απεικόνιση των ιδεών σας, προσαρμοζόμενοι στην αισθητική σας.

Εγκατάσταση CMS

με χρήση WordPress: Το WordPress είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό ιστολογίου και πλατφόρμα δημοσιεύσεων.

Social Media Integration

Φυσικά,σε συνδυασμό με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, εφαρμόζουμε και τεχνικές για την προώθησή σας στα social media, φέρνοντάς σας σε άμεση επαφή με το επιθυμητό target group.

Δημιουργία banner

Tο Banner είναι μια χαρακτηριστικά ορθογώνια διαφήμιση που τοποθετείται σε μια ιστοσελίδα είτε πάνω , είτε κάτω, είτε στις πλευρές του βασικού περιεχομένου της και η οποία συνδέεται με την κύρια ιστοσελίδα του διαφημιστή και προσελκύει αυτόματα το μάτι του επισκέπτη στην ιστοσελίδα

News Letter Template

H καθημερινή επαφή με τους πελάτες είναι το βασικό εργαλείο διατήρησης αυξημένης πελατείας και ανάδειξης της αξιοπιστίας της επιχείρησής σας. Σχεδιάζουμε εντυπωσιακά και ιδιαίτερα ελκυστικά newsletter, τα οποία είναι χρήσιμα για τους πελάτες σας και σπάνια αγνοούνται από τους χρήστες..

Infographics

Τα Γραφικά με πληροφορίες (informationgraphics) ή αλλιώς infographics είναι μία μέθοδος παρουσίασης πληροφοριών, στοιχείων ή γνώσεων με γραφικές οπτικές αναπαραστάσεις. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, παρουσιάζουμε τις πληροφορίες της ιστοσελίδας σας με συνοπτικό και ευνόητο τρόπο.

Content

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συγγραφείς περιεχομένου, δημιουργούμε ποιοτικά κείμενα, φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης ώστε να αυξάνεται η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας. Δίνοντάς μας τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες, τα διαμορφώνουμε και τα ομαδοποιούμε με ευσύνοπτο τρόπο, βοηθώντας το χρήστη στην πλοήγησή του στην ιστοσελίδα σας.

Τι ξεχωριστό προσφέρει η Datakey?

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψουμε μαζί πολλές ιδέες που θα αναδείξουν την επιχείρησή σας στη νέα διαδικτυακή εποχή.