Η DataKey είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία πληροφορικής, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων (Web Design & Development), στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, στη δημιουργία εφαρμογών για κινητά, στο Internet Marketing, το Web Hosting και το Radio Streaming.

Στόχος της DataKey είναι η παροχή αξιόπιστων, εύχρηστων και λειτουργικών λύσεων Πληροφορικής (Λύσεις Μηχανογράφησης), οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του πελάτη και βελτιώνουν τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας του με άμεσα αποτελέσματα.

Η DataKey, για κάθε νέο έργο πληροφορικής, ακολουθεί μια συγκεκριμένη μεθοδολογία «ανάπτυξης εφαρμογών». Η μεθοδολογία ακολουθείται από την αρχική προσέγγιση στο αίτημα του πελάτη μέχρι την παράδοση της ολοκληρωμένης εφαρμογής. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

Η DataKey αποτελείται από νέους ανθρώπους με κατάρτιση και εξειδίκευση στον τομέα των Πληροφοριακών Συστημάτων και ευρύτερα στην παροχή λύσεων Πληροφορικής (IT Solutions).

Η DataKey, έχοντας αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, είναι σε θέση να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Περιηγηθείτε στον ιστότοπο μας και μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να καλύψουμε οποιαδήποτε ερώτηση και πιθανή ανάγκη.