Μπορείτε να φανταστείτε κάποια επιχείρηση χωρίς προβολή στο Internet; Η σχεδίαση ενός καλαίσθητου ιστότοπου, σε συνδυασμό με ένα λειτουργικό e-shop, ένα αποδοτικό SEO και ένα ελκυστικό mobile application αποτελεί μονόδρομο πλέον για την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής σας και την προσέλκυση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος.

H ομάδα της Datakey, αποτελούμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της διαδικτυακής επιχειρηματικής παρουσίας, με εξειδικευμένες γνώσεις στο design, το email marketing, το social media marketing και τον προγραμματισμό, ακούει τις ανάγκες σας και πραγματοποιεί τις επιχειρηματικές σας ιδέες.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε:

Η απλή σχεδίαση όλων των παραπάνω δεν αρκεί για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των πελατών σας. Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας πρέπει να είναι δυναμική με συνεχή δυνατότητα βελτίωσης και ανανέωσης, ώστε να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις. Η επαγγελματική κατασκευή ενός ιστότοπου απαιτεί οργάνωση και μεθοδικότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και εφαρμογή κάθε νέας και συμβατής λύσης που εμφανίζεται στον τομέα του web design.

Όταν αναθέτετε στην ομάδα μας την κατασκευή του ιστότοπου σας, δεν αναλαμβάνουμε απλώς το τεχνικό κομμάτι. Προτείνουμε ιδέες για την προώθηση της επιχείρησής σας και εργαζόμαστε διαδραστικά, ώστε να μπορείτε να κάνετε ορθή χρήση του ιστότοπου σας και να αποκομίσετε τα μέγιστα από αυτόν. Σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις νέες τεχνολογικές τάσεις, με χρήσιμα tip και δυνατότητες συνεχούς βελτίωσης.

Η επαγγελματική παρουσίαση του ιστότοπου σας δεν σημαίνει αυτόματα και υπερβολικό κόστος. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι συνδυασμός των δικών σας επιθυμιών και της δικής μας τεχνογνωσίας και θα σας ανταμείψει ποιοτικά σε απόλυτα λογική και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας τιμή.

Οι βασικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Web Design

Λειτουργική κατασκευή ενός καλαίσθητου ιστότοπου που ελκύει τον επισκέπτη και αναδεικνύει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας.

Graphic Design

Οι γραφίστες μας αναλαμβάνουν την απεικόνιση των ιδεών σας, προσαρμοζόμενοι στην αισθητική σας.

Εγκατάσταση CMS

Με τη βοήθεια του WordPress, ενός λογισμικού ανοικτού κώδικα για ιστολόγια, ιστότοπους και πλατφόρμες δημοσιεύσεων/αναρτήσεων.

Social Media Integration

Φυσικά, σε συνδυασμό με την κατασκευή του ιστότοπου σας, εφαρμόζουμε και τεχνικές για την προώθησή σας στα social media, φέρνοντάς σας σε άμεση επαφή με το επιθυμητό target group.

Δημιουργία banner

Tο Banner είναι μια χαρακτηριστική ορθογώνια διαφήμιση που τοποθετείται σε έναν ιστότοπο είτε στην κορυφή, είτε στο κάτω μέρος μιας σελίδες, είτε ακόμα και στις πλευρές του βασικού περιεχομένου της και η οποία συνδέεται με την κύρια ιστοσελίδα του διαφημιστή και προσελκύει αυτόματα το μάτι του επισκέπτη στην ιστοσελίδα.

Newsletter Template

H καθημερινή επαφή με τους πελάτες είναι το βασικό εργαλείο διατήρησης αυξημένης πελατείας και ανάδειξης της αξιοπιστίας της επιχείρησής σας. Σχεδιάζουμε εντυπωσιακά και ιδιαίτερα ελκυστικά newsletter, τα οποία είναι χρήσιμα για τους πελάτες σας και σπάνια αγνοούνται από τους χρήστες.

Infographics

Τα Γραφικά με πληροφορίες (information graphics) ή αλλιώς infographics είναι μια μέθοδος παρουσίασης πληροφοριών, στοιχείων ή γνώσεων με γραφικές οπτικές αναπαραστάσεις. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, παρουσιάζουμε τις πληροφορίες του ιστότοπου σας με συνοπτικό και εύληπτο τρόπο.

Content

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συντάκτες περιεχομένου, δημιουργούμε ποιοτικά κείμενα, φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης, ώστε να αυξάνεται η επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Δίνοντάς μας τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες, τα διαμορφώνουμε και τα ομαδοποιούμε με ευσύνοπτο τρόπο, βοηθώντας το χρήστη να πλοηγηθεί στον ιστότοπο σας.

Τι ξεχωριστό προσφέρει η Datakey;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψουμε μαζί πολλές ιδέες που θα αναδείξουν την επιχείρηση σας στη νέα διαδικτυακή εποχή.